Helena i media

TV-inslag

Uteblivna patienter blir politik
Sjukvården är för dålig på att kommunicera modernt. Det hävdar ledningen för Angereds närsjukhus där patienter ofta uteblir från sina besök... (Västnytt, 2014-05-28)

Debattartiklar

Ett viktigt vägval för hälso- och sjukvården
Höstens val till regionfullmäktige i Västra Götaland handlar om ett viktigt vägval inför framtiden för regionens hälso- och sjukvård. Under d... (GT, 2014-08-07)
S har inte lärt sig av misstagen
Socialdemokraterna gick i förra valet ut hårt med en garanti om att ingen skulle behöva vänta mer än en timme på att få träffa en läkare på ... (Göteborgs-Posten, 2014-07-29)
S svek sitt vallöfte om kortade akutköer
I det senaste valet tapetserade Socialdemokraterna Göteborg med affischer med vallöftet att ingen skulle behöva vänta längre än en timme för at... (Göteborgs-Posten, 2014-07-11)
Så kan sjukvården få arbetsro och framtidstro
Det är dags att sammanfatta fyra år med rödgrön politik i Västra Götalandsregionen. Resultatet är nedslående. Vårdköer har vuxit, överbelä... (Göteborgs-Posten, 2014-06-13)
En stoppad Västlänk äventyrar Göteborgs framtid
Göteborg är en attraktiv stad med en stark befolkningsökning. Människor från när och fjärran söker sig hit för de möjligheter som staden erb... (Göteborgs-Posten, 2014-05-02)
Det är de rödgröna som misslyckats
Han pekar på ett allvarligt samhällsproblem. Den stora skillnad i livschanser som i dag finns i vår stad är helt oacceptabel. Medellivslängden ö... (GT, 2014-01-20)

Nyhetsartiklar

Nu reagerar FP-politiker: "Västtrafik har misslyckats"
Nu reagerar även politiker inför omläggningen av bussturerna i Storgöteborg. (Göteborgs-Posten, 2012-11-16)